WildWay > TIETOKIRJAT > Elämäntaito ja hyvinvointi

Elämäntaito ja hyvinvointi

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Dream Power & Shaman Energy

 

Dream Power & Shaman Energy | lisätiedot
A practical guide to developing your inner potential using the insights of dreams, shamanic ritual and mandalas for personal transformation.
Over 250 step-by-step images.

 

9.90 €
24.00 €


Inner Magic - a guide to witchcraft

 

Inner Magic - a guide to witchcraft | lisätiedot
'Inner Magic' takes the reader on a spiritual journey through witchcraft, exploring its history and practices. Seen in the context of its relationship with the natural world, magic offers self-learning and self-improvement.
The book includes:
- what being a witch actually means
- exercises in self-discovery and training
- spells, including those to enhance energy, healing and harmony

 

9.90 €
20.00 €


The New I Ching

 

The New I Ching | lisätiedot
Opi kuinka asettaa kysymyksiä tämän metodin avulla ja kuinka soveltaa niitä omaan elämään - sekä suurissa että pienissä, arkipäivän asioissa.

 

9.90 €
21.00 €


Puolusta itseäsi

 

Puolusta itseäsi | lisätiedot
Vältä vaarallisia tilanteita Opettele torjumaan hyökkääjä Kukaan ei mielellään ajattele, että juuri hänen kimppuunsa hyökätään tai hänet ryöstetään. Valitettavasti henkilökohtaista turvallisuutta uhkaavat vaarat ovat jo Suomessakin osa jokapäiväistä arkea. Valppaus ja itsepuolustukseen perehtyminen voivat lisätä jokaisen turvallisuutta. Puolusta itseäsi on kuin salainen ase, jota voi käyttää apuna vaikeiden tilanteiden varalta. Kirja neuvoo yksinkertaisia ja helposti opittavia tekniikoita, joiden avulla voi välttyä vaaralta ja suojautua fyysiseltä väkivallalta. Kirja antaa itsevarmuutta ja tietoja, joita voi jakaa eteenpäin perheelleen ja ystävilleen. Vaikka kotiseudulla ei tuntuisi mitään vaaroja olevankaan, on hyödyllistä perehtyä uhkatekijöihin, jotka saattavat odottaa matkailijaa maan rajojen ulkopuolella. Kirjan tekijä on englantilainen poliisi. Suomalaisena asiantuntijana on ollut poliisi ja alan kouluttaja Mari Päivärinta.

 

6.90 €
29.00 €


Urheilun vuosikirja

 

Urheilun vuosikirja | lisätiedot
Kirja esittelee Suomen ja kansainvälisen urheilun huippuhetket sanoin, kuvin, tuloksin ja tilastoin 1.1.2009-1.1.2010 päivästä päivään. Mukana ovat mm. alppihiihdon, freestylen, pohjoismaisten hiihtolajien, lumilautailun sekä pika- ja taitoluistelun päätapahtumat, jääkiekon ja naisten salibandyn MM-turnaukset, suunnistuksen MM-rastit, naisten jalkapallon ja miesten lentopallon EM-kilpailut, yleisurheilun, uinnin ja voimistelun MM-kisat, golfin, keilailun ja tenniksen arvoturnaukset sekä formula- ja rallikausi 2009.

 

4.90 €
34.00 €


Urheilun vuosikirja 2011

 

Urheilun vuosikirja 2011 | lisätiedot
Urheilun vuosikirja 2011

esittelee Suomen ja kansainvälisen urheilun huippuhetket sanoin, kuvin, tuloksin ja tilastoin 1.1.2010–1.1.2011 päivästä päivään.

Mukana mm. Vancouverin talviolympiakisat ja paralympialaiset, alppihiihdon, mäkihypyn, maastohiihdon, freestylen, lumilautailun ja curlingin huippuhetket, jääkiekon ja salibandyn MM-turnaukset, jalkapallon MM-kisat, yleisurheilun ja voimistelun EM-kilpailut, suunnistuksen MM-rastit, golfin, keilailun ja tennikset arvoturnaukset sekä formula- ja rallikausi 2010.

Kirjasta löytyvät maailman ja Suomen parhaat urheilijat 2010 sekä tulokset, taulukot ja tilastot yli 80 urheilumuodosta.

 

4.90 €
34.00 €


Urheilun vuosikirja 2012

 

Urheilun vuosikirja 2012 | lisätiedot
Urheilun vuosikirja 2012 esittelee Suomen ja kansainvälisen urheilun huippuhetket sanoin, kuvin, tuloksin ja tilastoin 1.1.2011–1.1.2012 päivästä päivään.
Mukana ovat mm. alppihiihdon, freestylen, lumilautailun ja pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut sekä pika- ja taitoluistelun päätapahtumat, jääkiekon ja salibandyn MM-turnaukset, naisten jalkapallon MM-kisat, yleisurheilun ja voimistelun MM-kilpailut, suunnistuksen MM-rastit, golfin, keilailun ja tennikset arvoturnaukset sekä formula- ja rallikausi 2011.
Kirjasta löytyvät maailman ja Suomen parhaat urheilijat 2011 sekä tulokset, taulukot ja tilastot yli 80 urheilumuodosta.

 

4.90 €
34.00 €


Chakrapolku Kahdeksan viikon ohjelma luovuuden ja voiman löytämiseen

 

Chakrapolku Kahdeksan viikon ohjelma luovuuden ja voiman löytämiseen | lisätiedot
Lisää elämääsi energiaa ja iloa helppojen joogaliikkeiden ja meditaatioiden avulla. Kahdeksan viikon chakrapolku avaa kehon jännitystiloja ja johdattaa hyvinvointiin.

Kun keho rentoutuu, mielikin rentoutuu. Kirjassa avataan kehon ja mielen tukkeumia chakra kerrallaan. Kundaliinijoogan, meditaation, visualisoinnin ja viikoittain vaihtuvien tehtävien avulla keho, mieli ja ajatukset saadaan tasapainoon ja luovuus ja voima pääsevät virtaamaan. Chakrapolkua voi lukea joko kahdeksan viikon kurssina tai valita sen chakran, jota haluaa ensin lähteä työstämään.

 

14.90 €
32.00 €


Tee itse laadukasta luonnonkosmetiikkaa

 

Tee itse laadukasta luonnonkosmetiikkaa | lisätiedot
Ainutlaatuisen asiantunteva ja perusteellinen opas kotikosmetiikan valmistukseen.
Kirjan ohjeilla jokainen voi tehdä luonnollisia ja tehokkaita kosmetiikkatuotteita vain muutamilla perusraaka-aineilla ja keittiövälineillä.
Itse tehty kosmetiikka on vaihtoehto raskaasti hajustetuille kemikaalipohjaisille ainesosille, joita sarjavalmisteiset hygieniatuotteet usein sisältävät. Luonnonmukaisten ihon- ja hiustenhoitotuotteiden valmistaminen kotona on varsin yksinkertaista ja edullista.
Kirja esittelee ensin raaka-aineita, välineitä ja tekniikoita, joita kosmetiikan valmistamisessa tarvitaan.
Kirjan toinen osa sisältää 37 reseptiä kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Teoksesta löytyy käsi- ja vartalovoiteita, puhdistusaineita, kasvovesiä, kasvo- ja kylpyöljyjä, kasvonaamioita, hiustenhoitoaineita ja paljon muuta.
Jokaisesta työvaiheesta on selkeät kuvalliset ohjeet. Kirjan lopussa annetaan vielä hyviä vinkkejä itse tehtyjen kauneustuotteiden oikeasta säilytyksestä.
Kun oppii ymmärtämään kosmetiikan ainesosia ja tuntee kauneustuotteiden tekotavat, voi räätälöidä omalle iho- tai hiustyypille tai tiettyihin ongelmiin sopivia, tehokkaita hoitotuotteita. Tällaisia ovat esimerkiksi kirkastava liuos rasvaiselle iholle tai rauhoittava hoito kuivalle ja kutiavalle päänahalle.

 

14.90 €
32.00 €


 Ostoskori

WildWay, Finland
, sähköpostiosoite info@antiikkijataidekirjat.com
Viimeksi päivitetty 2019-03-12 18:43:39