WildWay > TIETOKIRJAT > Harrasteet

Harrasteet

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Everlastings

 

Everlastings | lisätiedot
Kukka-asetelmat, jotka eivät koskaan kuihdu! Yli 140 käytännönläheistä ohjetta upean harmonisiin asetelmiin ja kukkakoristeisiin.

 

14.90 €
28.00 €


Firing

 

Firing | lisätiedot
Keramiikan polttaminen on kuulunut olennaisena osana jo pitkään ihmiskunnan historiassa. 'Firing' pyrkii valaisemaan polttamisprosesseja sekä tekniseltä että filosofiselta kannalta. Polttamisen kemian ja eri tekniikoiden ymmärtämisen kautta keraamikot ja savenvalajat pystyvät luomaan oman persoonallisen tyylinsä.

 

19.90 €
48.00 €


Fleecie Dolls

 

Fleecie Dolls | lisätiedot
Helppoja ja hauskoja pehmonukkeideoita. Anna omille tai sukulaislapsillesi lahja, joka ei unohdu! Yksityiskohtaiset ja havainnollisesti kuvitetut ohjeet auttavat aloittelijaakin onnistumaan.

 

9.90 €
30.00 €


Fleecie Pets

 

Fleecie Pets | lisätiedot
Kirjan ohjeiden mukaan voi kuka tahansa valmistaa 12 erilaista ja ihastuttavaa pehmolelua. Yksityiskohtaiset ohjeet ja valokuvat sekä lisäideat lelujen koristeluun saavat luovuutesi liikkeelle!

 

9.90 €
30.00 €


Good Wood Tools

 

Good Wood Tools | lisätiedot
Monipuolinen opas puunkäsittelyyn tarvittavien työvälineiden valitsemiseen ja käyttötapoihin. Lisäksi kirja sisältää käytännönläheisiä ohjeita, työvälineiden suojaamiseen, varastoimiseen ja terottamiseen. Havainnollinen kuvitus.

 

9.90 €
22.00 €


Highlights - A Practical Guide

 

Highlights - A Practical Guide | lisätiedot
Kirjan erittäin havainnollinen värikuvitus täydentää yksityiskohtaiset ohjeet täydellisiin tekniikoihin.

 

7.90 €
30.00 €


Huovuta koruja

 

Huovuta koruja | lisätiedot
Teresa Searle

25 vastustamatonta huopatyötä - selkeät ja helpot ohjeet - Voit valmistaa mm. afrikkalaistyylisiä rannerenkaita, ryöppyävän kaulakorun huopanyöristä, syvänpunaisen hiuskorun ja lehtikuvioisen huivin. - Erilaisia huovutustekniikoita, kuten nuno- ja neulahuovusta sekä perinteisiä märkätekniikoita. - Upea värimaailma: pastelleja, maanläheisiä luonnonsävyjä, kuumaa eksotiikkaa, folklorea. - Joka ohjeessa jotain uutta - ideoita, työstämisohjeita, vinkkejä, muunnelmia. y.m. 128 sivua. (ovh. 30.00)

 

13.90 €


Ihania koruja helmistä ja metallilangasta

 

Ihania koruja helmistä ja metallilangasta | lisätiedot
Ihania koruja helmistä ja metallilangasta Sormuksia, rintakoruja, rannerenkaita, riipuksia, kaulakoruja, korvakoruja… Kuka voisi vastustaa kauniita koruja, ja tämän inspiroivan oppaan avulla opit tekemään niitä itse!

Alkuun päästäksesi tarvitset vain kolmet peruspihdit, metallilankaa ja helmiä. Aloita perustaitojen harjoittelulla, metallilangan taivuttamisella ja muotoilemisella. Sen jälkeen on helmien vuoro. Kun perustekniikat sujuvat, voit siirtyä vaativampiin töihin. Kirjassa esiteltyjen mallien toteuttaminen onnistuu myös aloittelijoilta. Kokeneempi tekijä saa uusia ideoita ja vinkkejä omien korujen suunnitteluun.

 

14.90 €
39.00 €


Joulukuun päiviä

 

Joulukuun päiviä | lisätiedot
Kirjassa on runsaasti vihjeitä esimerkiksi lahjojen hauskaan paketointiin, kortteihin, koristeisiin ja herkkulahjoihin. Saat uusia ideoita jouluruokien ja -juomien valmistukseen - ja kaikki tämä onnistuu hämmästyttävän helposti. Tunnelmalliset kuvat houkuttelevat lukijaa omiin kokeiluihin.

 

14.90 €
38.00 €


Kaarnasydän ja sammalkranssi

 

Kaarnasydän ja sammalkranssi | lisätiedot
Miia Seppälä

Kirjan noin 50 ohjetta opastavat askartelemaan paperista, rautalangasta, erilaisista massoista sekä sammalesta, kaarnasta ja muista luonnonmateriaaleista viehättäviä käyttö- ja koriste-esineitä. Ohjeet ovat helppoja ja sopivat yhdessä perheen kanssa toteutettavaksi. Mukana on myös monta suussa sulavaa makeis- ja leivontaohjetta. Ideat ja ohjeet soveltuvat niin jouluun kuin muihinkin vuoden juhlahetkiin ja merkkipäiviin. Kirjan runsaat ja upeat valokuvat havainnollistavat ohjeita ja virittävät nostalgiseen tunnelmaan. 160 sivua.

 

19.90 €
30.00 €


Kirjan uusi elämä

 

Kirjan uusi elämä | lisätiedot
Jason Thompson

Jason Thompson on koonnut kohta kohdalta eteneviä, selkeitä ohjeita, joilla kirjojen kansista ja sivuista luodaan lumoavan kauniita uusia esineitä. Töissä hyödynnetään liimaa, saksia, askartelu- ja origamitekniikoita, ompelukonetta ja jopa sahaa. Kirjan uusi elämä esittelee myös korkealaatuista taidetta, josta voi poimia jännittäviä ideoita omiin töihin. Kaunis kuvitus ja hauskat ohjeet innostavat kokeilemaan, miten monella tavalla vanhalle kirjalle voi antaa uuden elämän. 152 sivua.

 

19.90 €
34.00 €


Kirppislöydöt talteen

 

Kirppislöydöt talteen | lisätiedot
Tämä kirja on täydellinen kumppani sinulle, joka rakastat kirpputorien koluamista, vanhoja tavaroita ja vintagetyyliä!
Kirjan eri osioissa käsitellään mm. posliinia ja lasia, puutarhatavaroita, huonekaluja, kankaita, kirjoja, kehyksiä ja keittiötarvikkeita. Lisäksi kuvat suloisen rosoisista sisustuksista tarjoavat inspiraatiota hankintojen hyödyntämiseen omassa kodissa.

 

19.90 €


Kudo itse kauniit matot

 

Kudo itse kauniit matot | lisätiedot
Kudo itse kauniit matot on kuin suuri ideapankki. Se sisältää 45 maton kudontaohjeet, joita muuntelemalla kukin voi tehdä sellaisen maton kuin haluaa. Mallit ovat enimmäkseen yksinkertaisia toteuttaa. Työtä helpottaa lisäksi se, että jokaisesta matosta on selkeä värikuva, loimi- ja kudeohje ja yksityiskohtaiset rakennetiedot.
Teoksen mattoihin ideoita ovat voineet antaa satoja vuosia vanha kangas, järven aallot tai kovia kokenut kirpputorimatto. Pujotuksilla ja ryijynukilla kutomiseen on haettu lisää leikillisyyttä ja mahdollisuuksia.

 

14.90 €
22.00 €


Kuviointi ja koristemaalauksen käsikirja

 

Kuviointi ja koristemaalauksen käsikirja | lisätiedot
Kenny Skinnet

Perinteiset ja uudet koristemaalaustekniikat. Käsikirja on kauan odotettu unelmateos kodinsisustajalle sekä ammatti- ja harrastelijamaalareille, jotka arvostavat uniikkia jälkeä. 256 sivua

 

19.90 €
45.00 €


Luonnonvärjäys

 

Luonnonvärjäys | lisätiedot
'Luonnonvärjäys'-kirjassa käydään läpi värjäysprosessi materiaalien keruusta ja aineksien sekoittamisesta itse värjäämiseen asti. Tutuiksi tulevat kotimaiset ja ulkomaiset väriaineet, niiden hankkiminen, tarvittavat välineet, värien kiinnitysaineet sekä työvälineet. Värejä uhkuvat kuvat havainnollistavat luonnonvärjäyksen monipuolisuutta.

 

19.90 €
38.00 €


Metalliaskartelutyöt

 

Metalliaskartelutyöt | lisätiedot
Löydä metallin mahdollisuudet. Tee itse metallilangoista, -verkoista, -levyistä ja -folioista kaunista ja kiiltävää kotiin, puutarhaan ja lahjaksi.

 

19.90 €
32.00 €


Metallic Surfaces

 

Metallic Surfaces | lisätiedot
Kirja esittelee metallipintojen maalaukseen soveltuvia tekniikoita niin runsaasti, että jokainen alan harrastaja voi löytää siitä jotakin uutta ja mielenkiintoista.

 

7.90 €
20.00 €


Minimosaiikki

 

Minimosaiikki | lisätiedot
Teos on erinomainen opas aloittelijalle, ja edistyneelle harrastajalle se tarjoaa uusia ideoita. Siinä on yli 30 erilaista työtä, jotka esitellään kuvineen askel askeleelta. Voit yhdistää mosaiikkityössäsi vaikkapa lasi- ja puuhelmiä tai kauniita kiviä ja simpukoita. Mosaiikkipalasista syntyy esimerkiksi maanläheinen afrikkalaisriipus tai raikas korurasia.

 

29.00 €


Muistojen korut

 

Muistojen korut | lisätiedot
Johanna Viheraho & Sari Tammikari

Muistojen korut tarjoaa persoonallisia ja kekseliäitä ideoita, joilla vanhoista koruista ja esineistä ja yllättävistäkin materiaaleista voi tehdä uniikkeja koruja. Kirjassa on viitisenkymmentä houkuttavaa ja innovatiivista koruohjetta sekä opastusta materiaaleihin ja niiden luovaan uusiokäyttöön. Tekniikkaosio perehdyttää eri tekniikoihin metallilangan käsittelystä solmeiluun, tinaamisesta korunosien valmistamiseen. Sopii niin aloittelijalle kuin kokeneellekin tekijälle. 112 sivua. (ovh. 36,-)

 

23.00 €
36.00 €


Napkins and Napkin Folding

 

Napkins and Napkin Folding | lisätiedot
Yksinkertaisia ja elegantteja ohjeita kaikenlaisiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin. Yli 150 koristeellista ja taidokasta ideaa korostamaan kattaustasi.

 

9.90 €
19.90 €


 Ostoskori

WildWay, Finland
, sähköpostiosoite info@antiikkijataidekirjat.com
Viimeksi päivitetty 2019-03-12 18:43:39