WildWay > TIETOKIRJAT > Keräily

Keräily

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Eeli Jaatinen Postikortteja

 

Eeli Jaatinen Postikortteja | lisätiedot
Erik Johanson ja Reijo Kiljunen

Luettelo on tarkoitettu tavallisen keräilijän perusluetteloksi. Tässä luettelossa on luetteloitu yhteensä 435 erilaista postikorttia.

 

12.00 €
22.00 €


Sortokauden postikortteja Osa 2.2 lippuja merellä

 

Sortokauden postikortteja Osa 2.2 lippuja merellä | lisätiedot
Ilkka Kantola, Kari K. Laurla ja Teuvo Termonen

Kirja käsittelee Suomen suuriruhtinaskunnassa käytettyjä tunnuksia. Kirjassa on laajat tutkimukset Suomen Tullilaitoksen, Suomen Luotsi- ja majakkalsitoksen, Suomen Postilaitoksen ja Suomen Meripelastus ry:n lippujen historiasta. Erityisen suuri paino on pantu suomalaisten purjehdusseurojen lippuhistoriaan alkaen lippumallin ensi esiintymisestä Keisarillisen Pietarin Pursiseuran lipusta v. 1846. Kirjan kuvituksena on varsinaista lippuhistoriaa valaisevien kuvien lisäksi käytetty runsaasti Venäjän vallan lopulla käytettyjä postikortteja - mm. useita suomalaisia aluksia ja veneitä esitteleviä kortteja.

 

15.00 €
32.00 €


Sortokauden postikortteja Osa 2.1 lippupostikortteja

 

Sortokauden postikortteja Osa 2.1 lippupostikortteja | lisätiedot
Ilkka Kantola, Kari K. Laurla ja Teuvo Termonen

Kirjassa esitellään suomalaisten, Venäjän lippua esittävien postikorttien lisäksi myös muutamia ruotalaisia ja venäläisiä lippukortteja esimerkin omaisesti. Kirjassa on kuvattu kaikkiaan n .150 postikorttia. Teoksessa selvitetään sekä postikorteilla esiintyviä että muita aiheeseen liittyviä lippuja melko perusteellisesti, tässä osassa n. 120 kuvan avulla. Tämän vuoksi teosta voivat käyttää hakuteoksena paitsi postikorttikeräilijät myös lipuista kiinnostuneet.

 

15.00 €
33.00 €


Kuvataiteen postikortteja KB 4

 

Kuvataiteen postikortteja KB 4 | lisätiedot

 

5.00 €
18.00 €


Ex libris Suomi Finland

 

Ex libris Suomi Finland | lisätiedot
Helmiriitta Honkanen

teksti suomi ja englanti

 

15.00 €
25.00 €


Suomen aliupseerin postikortit HB 4

 

Suomen aliupseerin postikortit HB 4 | lisätiedot

 

9.90 €
15.00 €


Suomalaisia Partiopostikortteja 1910-n. 1940 HB 3.1

 

Suomalaisia Partiopostikortteja 1910-n. 1940 HB 3.1 | lisätiedot
Rauni ja Juhani Olamo

Julkaisussa käsitellään partiopostikortteja kuvineen toiseen maailmansotaan saakka.

 

9.90 €
15.00 €


Könni Oy:n postikorttituotanto HB 2

 

Könni Oy:n postikorttituotanto HB 2 | lisätiedot

 

9.90 €
20.00 €


Collecting The 1970s

 

Collecting The 1970s | lisätiedot
Madeleine Marsh

1970 lukua kerääville tietoa ja esinekuvia.

 

9.90 €
20.00 €


Collecting The 1960s

 

Collecting The 1960s | lisätiedot
Madeleine Marsh

1960 lukua kerääville tietoa ja esinekuvia.

 

9.90 €
20.00 €


Keräilykirja

 

Keräilykirja | lisätiedot
Keräilykirja on maamme laajin kirja keräilystä. Kirjassa tutustutaan yli 60 keräilyalaan.

Tutustut myös tunnetuimpiin keräilijöihin ja heidän mielenkiintoisiin kokoelmiinsa. Keräilet sitten muumiesineitä, designia, hajuvesipulloja, kelloja, urheiluvälineitä, levyjä, kaaveita, kuparia, nalleja, kalastusvälineitä, postimerkkejä, etnisiä esineitä, kortteja, posliinia, Toikan lintuja, urheilutavaraa, pop-esineitä, peltikylttejä, öljykanistereita, Folk Art tavaraa, leluja tai mitä vain esineitä, niin saat varmasti tästä kirjasta uutta tietoa. Kirjassa esitellään myös museot, huutokaupat, kirpputorit ja verkkohuutokaupat.

Keräilykirja haastaa lukijan miettimään omaan keräilyään. Miten rakennat kokoelmaasi, miten dokumentoit kokoelmasi, miten pidät huolta kokoelmastasi? Suuri keräilykirja on välttämätön työväline eri alojen keräilijöille, amanuensseille ja myyjille. Kirja on runsaasti ja tasokkaasti kuvitettu. Lähde mukaan seikkailuun ja keräilyn ihmeelliseen maailmaan.

 

19.90 €
44.00 €


Antiikkia - Ostajan opas

 

Antiikkia - Ostajan opas | lisätiedot
Maria Ekman-Kolari & Merja Asikainen

Tavara vaihtaa omistajaa tiuhaan tahtiin. Huutokaupat, löytöjen metsästys ja tavaroiden kierrätys ovat kovassa suosiossa. Antiikki ja taide ovat loputon aarreaitta yhtä hyvin persoonalliselle sisustajalle, keräilystä kiinnostuneelle kuin sijoittamista suunnittelevallekin. Todellisia löytöjä voi tehdä kuitenkin vain tietämällä tarpeeksi esineistä. Tieto on valtaa – ja sitä tietoa tarjoaa tämä teos. Kyseessä on kätevä käsikirja, jonka avulla pääsee sukeltamaan historiaa huokuvien esineiden lumoavaan maailmaan. Teos tarjoaa perustietoa, jonka avulla voi aloittaa kiinnostavan harrastuksen, mutta myös runsaasti käytännön vinkkejä kokeneemmallekin keräilijälle. Mukana olevat tositarinat päästävät kurkistamaan alan kulisseihin.

 

28.00 €
44.00 €


Suuri keräilykirja

 

Suuri keräilykirja | lisätiedot
Tässä keräilykirjassa tutustutaan eri keräilyaloihin.

Kirjan sivuilla perehdytään kulkuneuvoihin, vintage-vaatteisiin, arjen esineisiin, sukututkimukseen, tulitikkuetiketteihin, julisteisiin, lautapeleihin, työkaluihin, muistoesineisiin, taiteeseen, hopeaan, vanhaan lasiin, rahoihin, ...

Kirjassa käydään läpi keräilijälle tärkeitä ostopaikkoja, museoita ja huutokauppoja. Saadaan lukea maamme eri keräilijöistä ja tutustua heidän ajatuksiinsa keräilyn ihmeellisestä maailmasta. Heidän upeat kokoelmansa tulevat tutuksi.

Hinnoittelu on osa keräilyn arkea, joten kirjassa syvennytään tähänkin tärkeään keräilyn osa-alueeseen. Saadaan lisätietoa esineistä, logoista ja leimoista. Kirjan runsas kuvitus lisää informaatiota keräilystä. Tämä kirja on perusteos keräilystä kiinnostuneille alan harrastajille.

Keräily on hauskaa. Keräily on elämäntapa. Lähde mukaan seikkailuun.

 

29.80 €


Källviken: Dagmars park - Dagmarin puisto

 

Källviken: Dagmars park - Dagmarin puisto | lisätiedot
Hankoniemellä, muutaman kilometrin päässä Tammisaaresta, sijaitsee Källviken eli Dagmarin puisto. Nimensä tämä luonnonkaunis alue sekä sen kuuluisa lähde on saaanut Venäjän keisari Aleksanteri III:n tanskalaissyntyisen puolison Dagmarin mukaan. Keisaripari vieraili huvijahdeillaan paikassa kahdeksan kertaa 1800-luvun lopussa. He ihastuivat seutuun ja paikallisväestö puolestaan Dagmariin. Tämä kirja kertoo Dagmarin mielenkiintoisen tarinan, keisariparin matkoista Tammisaaren seudulla, Källvikenin alueen luonnosta ja luonnonpuistosta paikallisten ihmisten elämässä. Teoksessa esitellään myös lähialueet Skutviken ja Vitsand sotaisine historioineen.
PinterestTwitter

 

32.50 €


 Ostoskori

WildWay, Finland
, sähköpostiosoite info@antiikkijataidekirjat.com
Viimeksi päivitetty 2019-03-12 18:43:39