WildWay > TIETOKIRJAT > Koti ja sisustus

Koti ja sisustus

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

[1] [2] [3] >>>

Country Living - Tyylikästä asumista Pohjoismaissa

 

Country Living - Tyylikästä asumista Pohjoismaissa | lisätiedot
Teos ylistää elämäntyyliä, joka yhdistää yksinkertaisuuden, eleganssin ja mukavuuden luonnonläheisyyteen. Se tarjoaa yltäkylläisesti omaperäisiä sisustusideoita, jotka toimivat missä tahansa puitteissa. Upeat kuvat tekevät kirjasta aikalaismuotoilun ja -sisustuksen innoittavien ideoiden aarreaitan.

 

19.90 €
38.00 €


Grilli

 

Grilli | lisätiedot
Pihagrilli on suomalaisen kesäpihan keskipiste. Oman grillin rakentelu on mieluisaa puuhaa monella tavalla. Siihen voi suhtautua kuvanveistäjän otteella ja luoda mielikuvituksellisen katseenvangitsijan pihalle. Joku voi tehdä grillistään rakentajan taidonnäytteen. Joku taas korostaa mieluiten ruoanlaiton mahdollisuuksia tai elävän tulen loistetta ja lämpöä.

 

9.90 €
23.00 €


Ihanasti pihalla - Ideoita ulkojuhliin

 

Ihanasti pihalla - Ideoita ulkojuhliin | lisätiedot
Patioilla, parvekkeilla ja pihoilla voit jatkaa kodin tyyliä ja tunnelmaa vielä ulkonakin. Suunnittele ja toteuta kauniit kattaukset ja tunnelmalliset valaistukset, järjestä ulos toimivat säilytystilat pelivälineille ja kesäkeittiön tarvikkeille, sisusta kaupunkipihalle piilopaikka tai kuistille lepokeidas riippumattoineen - ulkotiloissa rajana on vain taivas.

 

39.90 €
52.00 €


Kaunista kotiin - 500 sistusvinkkiä

 

Kaunista kotiin - 500 sistusvinkkiä | lisätiedot
Teoksen yksinkertaiset, mutta kekseliäät sisustusideat on helppo toteuttaa. Harkitut tekstiilit, kukoistavat huonekasvit, kaunis kattaus ja tunnelmallinen valaistus kohentavat kotia nopeasti ja vaivattomasti, ja täysin uuden ilmeen saat käsittelemällä uudelleen huoneen ja kalusteiden kuluneet pinnat. Lopputuloksena on omaa tyyliäsi kuvastava koti, johon on helppo ihastua uudestaan. Lisäksi: Ideoita pihaan ja puutarhaan.

 

19.90 €
44.00 €


Kirppislöydöt talteen

 

Kirppislöydöt talteen | lisätiedot
Tämä kirja on täydellinen kumppani sinulle, joka rakastat kirpputorien koluamista, vanhoja tavaroita ja vintagetyyliä!
Kirjan eri osioissa käsitellään mm. posliinia ja lasia, puutarhatavaroita, huonekaluja, kankaita, kirjoja, kehyksiä ja keittiötarvikkeita. Lisäksi kuvat suloisen rosoisista sisustuksista tarjoavat inspiraatiota hankintojen hyödyntämiseen omassa kodissa.

 

19.90 €
42.00 €


Kotipihan autokatokset

 

Kotipihan autokatokset | lisätiedot
Kirjassa on runsaasti värivalokuvia erilaisista autokatoksista yhdelle ja kahdelle autolle sekä piirroksia rakenteista mittoineen. Esiteltyjen katosten tyylit vaihtelevat pelkistetystä näyttävillä yksityiskohdilla somistettuihin vaihtoehtoihin. Käytössä on erilaisia materiaaleja puusta tiileen ja lasiin.

 

5.00 €
26.00 €


Oriental Carpets

 

Oriental Carpets | lisätiedot
Teoksessa jäljitetään ja analysoidaan itämaisen maton historiaa kahden ja puolen tuhannen vuoden ajalta. Tekijän tutkimukset ovat johtaneet itämaisen maton historiaa koskeviin uusiin ajatusrakennelmiin. Tekstiä täydentävät lukuisat kuvat arkkitehtuurin, kuvallisen taiteen ja historiakirjallisuuden puolelta, sekä luonnollisesti yksityiskohtaiset kuvat matoista ja niiden yksityiskohdista ennen ja nyt.

 

29.90 €
58.00 €


Rakennetaan Puusta

 

Rakennetaan Puusta | lisätiedot
Hans Mårtensson

Inspiroiva opas esittelee parikymmentä nikkarointi- ja rakennusprojektia, joilla voit muokata omakotitalosi tai vapaa-ajanasuntosi pihamaan viihtyisäksi ja käyttökelpoiseksi tilaksi. Samalla tonttisi arvo nousee. Kirja jakautuu kolmeen osaan. Alussa esitellään erilaisiin taloihin ja pihamiljöihin sopivia rakennus- ja kunnostusratkaisuja Työohjeet-osio opastaa esim. terassin, portaiden, huvimajan, kasvihuoneen, istutuslaatikoiden, pikku siltojen, aitojen ja kalusteiden rakentamisessa. Lopussa saat puun käsittely-, huolto- ja maalausohjeita sekä tietoa perustekniikoista. 151 sivua.

 

19.90 €
42.00 €


Rugs & Carpets of the World

 

Rugs & Carpets of the World | lisätiedot
Mattojen ja ryijyjen kudontataito on yksi maailman vanhimmista kädentaidoista, josta löytyy viitteitä jo Homerin Illiaksesta. Vanhin tunnettu matto on n. 2500 vuotta vanha.
'Rugs and Carpets of the World' on erittäin monipuolinen opas kaikkiin maailman tärkeimpiin matontekoalueisiin ja niiden tuotteisiin. Se on erittäin runsaasti kuvitettu ja opastaa sekä eri tyylialueiden tunnistamiseen että mattojen luokitteluun ja ostamiseen.

 

29.90 €
55.00 €


Taiteilijakoteja

 

Taiteilijakoteja | lisätiedot
Teos esittelee kymmenen viime vuosisadan vaihteessa perustettua suomalaista taiteilijakotia, jotka ovat pysyvä osa maamme kulttuurihistoriaa. Näiden luonnon keskelle rakennettujen talojen ja niissä asuneiden taiteilijaperheiden elämään liittyy lukuisia jännittäviä tarinoita niin arkisesta aherruksesta ja iloisista juhlista kuin poikkeuksellisista ihmiskohtaloistakin. Alun perin vuonna 1997 ilmestyneen teoksen uudistetun laitoksen merkittävin lisäys on Akseli Gallen-Kallelan taiteilijakodin esittely, jota ei ole aiemmin nähty vastaavissa teoksissa. s. 238 ( Ovh 40,- )

 

9.90 €
40.00 €


Terraces, Balconies & Patios

 

Terraces, Balconies & Patios | lisätiedot
Ideointia terrasseihin, parvekkeisiin ja patioihin maailman eri kulmilta - neljällä eri kielellä: englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja hollanniksi. Runsas värikuvitus.

 

9.90 €
25.00 €


Valoisat huoneet

 

Valoisat huoneet | lisätiedot
Sisusta koti säteilemään valoa. Hienostuneet värivalinnat ja kevyt kalustus saavat valon virtaamaan kautta koko asunnon. Vaaleus sisältää satoja sävyjä, muotoja ja tyylimaailmoja ja tuloksena on kestävää, aitoa kauneutta.

 

19.90 €
42.00 €


Yksinkertaisesti kaunista

 

Yksinkertaisesti kaunista | lisätiedot
Yksinkertaisen kaunis koti on selkeä ja ilmava. Lempeä värimaailma ja aidot luonnonmateriaalit tekevät tunnelmasta seesteisen. Kun huoneet kalustetaan aikaa kestävästi ja mausteeksi lisätään yksilöllisiä esineitä, elämä saa ympärilleen harmoniset kehykset.

 

19.90 €
42.00 €


Sinivalkoista-iloisia ideoita kotiin

 

Sinivalkoista-iloisia ideoita kotiin | lisätiedot
Marianne Arnesen Rudolf Helberg
Sininen ja valkoinen on klassinen ja raikas väriyhdistelmä. Sinivalkoista tarjoaa runsaasti ideoita, joilla voit luoda harmonista ja kesäistä tunnelmaa kodin eri tiloihin ja mökille. Mukana on helppoja sekä hiukan enemmän taitoa vaativia vinkkejä – ja myös ”resignia”, jossa vanhat esineet jatkavat elämäänsä uudessa käytössä. Selkeät työohjeet havainnollisine piirroksineen auttavat käytännön toteutuksessa. Kirjan lopussa on kaavapiirrokset. 72 sivua.

 

9.90 €
32.00 €


Interiors the home since 1700

 

Interiors the home since 1700 | lisätiedot

 

19.90 €
50.00 €


Asian elements

 

Asian elements | lisätiedot

 

14.90 €
30.00 €


Converted Spaces

 

Converted Spaces | lisätiedot

 

19.90 €
50.00 €


Boathouses

 

Boathouses | lisätiedot

 

19.90 €
48.00 €


Väreillä kodikasta

 

Väreillä kodikasta | lisätiedot
Shannon Fricke

Väreillä kodikasta antaa käyttöösi välineet, joilla teet kotiisi toimivia sisustusratkaisuja ja rohkeita värivalintoja. Värisilmä ja oma tyyli kehittyvät sitä mukaa kuin pohdit, mikä tekee sinusta juuri sinut, miten reagoit väreihin ja millaista elämää haluat kotonasi viettää. Ennakkoluulottoman ja elämäniloisen kirjan runsas kuvitus esittelee monenlaisia inspiroivia nykyinteriöörejä ja kodin yksityiskohtia.

 

10.00 €
42.00 €


Skandinaavisen tyylikäs koti

 

Skandinaavisen tyylikäs koti | lisätiedot
Dorrit Elmquist Birgtta Wolfgang Drejer

Skandinaavisen tyylikäs koti -teokseen on koottu pohjoismaista lifestylea niin kesämökeistä, kerrostalokodeista kuin pientaloistakin. Kirjassa liikutaan kaikissa kodin huoneissa ja kurkistetaan välillä pihalle ja puutarhaan asti. Skandinaavisen tyylikäs koti elää ennen kaikkea yksityiskohdissa ja näyttää, miten valkoseinäisiin asuntoihin saa helposti muunneltavaa ilmettä persoonallisilla sisustusvalinnoilla. Pohjoismainen kuulaus on paljon esillä pelkistetyn levollisissa tiloissa, mutta mukana on sähäkkää citytyyliäkin ja hehkuvaa etnisyyttä muun muassa marokkolaisina vaikutteina.

 

10.00 €
52.00 €


[1] [2] [3] >>>

 Ostoskori

WildWay, Finland
, sähköpostiosoite info@antiikkijataidekirjat.com
Viimeksi päivitetty 2019-03-12 18:43:39