WildWay > TIETOKIRJAT > Luonto ja outdoor

Luonto ja outdoor

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

[1] [2] [3] >>>

Metsäkuva elää

 

Metsäkuva elää | lisätiedot
Millaisia muutokset metsämaisemassa ovat? – Siihen on Metsäkuva elää -teoksessa haettu vastausta toisintokuvaamalla aiemmin valokuvattuja, tarkasti paikannettuja metsäkohteita. Kaksi valokuvaa samasta metsiköstä – uudistusvaiheessa ja nykypuustoisena – havainnollistavat yhdellä silmäyksellä muutoksen, joka metsäluonnossa vaatii vuosikymmeniä. Kuvaparin välityksellä mielikuva metsänkäsittelyn tuloksista talousmetsistämme vahvistuu – tai muuttuu.

 

19.90 €
45.00 €


Aarrelaivojen jäljillä

 

Aarrelaivojen jäljillä | lisätiedot
Rauno Koivusaari tuli suuren yleisön tietoisuuteen löydettyään Vrouw Marian hylyn kesällä 1999. Vuonna 1771 haaksirikkoutuneen kauppalaivan lastina oli mm. Venäjän keisarinna Katariina Suuren taideaarteita. Löytö toi Koivusaarelle myös kansainvälistä mainetta. Vuonna 2001 hän muutti monacolaisen miljonäärin palkkaamana Ecuadoriin etsimään espanjalaisten löytöretkeilijöiden inkoilta varastamaa kultaa. Nykyään Koivusaari työskentelee perustamansa AW-Energy Oy:n sukellus- ja merioperaatiovastaavana osittain Portugalissa, missä on koekäytössä hänen patentoimansa pohja-aaltoenergiaa sähköntuotantoon valjastava WaveRoller-keksintö. Heikki Saure on kirjailija, toimittaja ja kriitikko, joka on julkaissut useita teoksia.

 

19.90 €
35.00 €


Adventure Sites of the World

 

Adventure Sites of the World | lisätiedot
'Adventure Sites of the World' brings you to 25 thrilling adventure destinations on six continents, complete with information about when and how to get there, the activities available for a range of ages and interests, their physical demands and links to the most relevant web sites. Gorgeous photos of extraordinary wildlife, awe-inspiring feats and the world's best beaches perfectly complement the vivid prose.

 

14.90 €
28.00 €


Better Golf

 

Better Golf | lisätiedot
Kaikki mitä haluat tietää golfista ja kuinka sitä pelataan paremmin: teos opastaa aina golfin historiasta välinetietouteen ja valokuvilla höystettyihin lyöntinikseihin saakka.

 

4.90 €
19.90 €


Caving

 

Caving | lisätiedot
Monipuolinen, runsaasti kuvitettu ja havinnollinen esitys lajin saloihin. Kirja käsittelee turvallisuusvälineistöä ja hyödyllisiä lisälaitteita, valaistusvälineistöä, horisontaalisia ja vertikaalisia kulkutekniikoita ja köysitekniikoita. Lisäksi se esittelee parhaimmat maanalaiset tutkimuskohteet - maailmanlaajuisesti.

 

9.90 €
20.00 €


Crocodiles & Alligators of the World

 

Crocodiles & Alligators of the World | lisätiedot
Krokotiilit ja alligaattorit ovat maailman vanhimpia elossa olevia selkärankaisia lajeja. Ihminen on kautta aikojen kuvannut niitä legendoissaan pelon ja kunnioituksen sekaisin tuntein. Tämä teos esittelee kaikki 22 eri lajia yksityiskohtaisesti ja havainnollisesti - aina lajikehityksestä ja elintavoista levinneisyyteen ja lajin säilymiseen saakka. Tätä runsasta tietomäärää elävöittävät mielenkiintoiset yksityiskohdat, mustavalkoiset ja värikuvat, piirrokset, taulukot ja kartat.

 

14.90 €
29.00 €


Dive Guide Indonesia

 

Dive Guide Indonesia | lisätiedot
Kirja esittelee yli 125 huippusukelluskohdetta eri puolilla Indonesiaa. Se on siis MUST jokaiselle alueelle suuntaavalle sukeltajalle! Laadukkain värikuvin ja kartoin varustettu havainnollinen esitys matkareppuun tai hyllyyn tulevia matkasuunnitteluja varten.

 

9.90 €
25.00 €


Elämysseikkailu - matka maailman ympäri

 

Elämysseikkailu - matka maailman ympäri | lisätiedot
Kari Sotamaa ja Riikka Ojanperä pakkasivat elämänsä kahteen rinkkaan toteuttaakseen unelmansa: 7 1/2 kuukauden maailmanympärimatkan yhdeksään eri maahan. Heidän matkakertomuksensa vie lukijan jäätikkövaeltamaan, sukeltamaan meren syvyyksiin, seikkailemaan luoliin, kiipeilemään kallioille, purjehtimaan paratiisisaarille, kohtaamaan villieläimiä, matkustamaan karavaanilla Australian halki... Bon voyage!

 

29.90 €
39.90 €


Extreme Survival

 

Extreme Survival | lisätiedot
What to do when disaster strikes: in the outdoors, the city and in the home.
How to survive on land, water and in the air, in any climate and in harsh terrain.
Practical advice, street skills and expert self-defence techniques shown step-by-step.
And much much more!

 

19.90 €
42.00 €


Fly Patterns, An International Guide

 

Fly Patterns, An International Guide | lisätiedot
Kansainvälisiä ohjeita perhojen valmistuksen ja käytön kiehtovaan maailmaan! Havainnollinen ja perusteellinen alan teos. Runsaasti kuvitettu.

 

18.90 €
35.00 €


Hiljaisin siivin Afrikkaan

 

Hiljaisin siivin Afrikkaan | lisätiedot
Kirja vie lukijansa Savolaisen ja Soilan mukana erikoislaatuiselle Afrikan-matkalle: täpärälle lennolle Lähi-idän läpi, piinaaviin moottorihäiriöihin Nubian autiomaan yllä, Etiopian pelottaviin ukkosmyrskyihin, Kenian ylätasangon satumaisena auenneeseen maisemaan ja lopulta riemukkaaseen saapumiseen Kapkaupunkiin. Yli kuuden viikon lentomatka tehtiin moottoripurjelentokoneella.

 

9.90 €
29.00 €


Ice - Luonnon jäätaide

 

Ice - Luonnon jäätaide | lisätiedot
Jää voi esiintyä luonnossa taiteellisen näköisinä muodostumina. Näiden kansien väliin on koottu suomalaisten valokuvaajien luonnon suuressa galleriassa ottamia kuvia. Mikään näistä 'teoksista' ei ole enää olemassa - ne ovat jo sulautuneet ja palautuneet luonnon ikuiseen kiertokulkuun.

 

29.90 €
45.00 €


Kalastus taikoja

 

Kalastus taikoja | lisätiedot
Suomen kansan muinaisten taikojen toinen osa kokoaa yhteen 409 vanhaa suomalaista kalastustaikaa, sekä liitteenä suuren määrän näiden paikallisia toisintoja. Kirjaan kuuluvat myös laaja asiasanahakemisto, sekä taoissa tavattavien haltioiden ja jumalten nimien luettelo.

 

9.90 €


Kotimaan luonto

 

Kotimaan luonto | lisätiedot
Elämyksellinen luonto-opas koko perheelle! Yksityiskohtaisen ja erittäin informatiivisen lajien esittelyosion lisäksi teoksessa tutustutaan kaikkia luonnonharrastajia kiinnostaviin aiheisiin, kuten arktikaan, eläinten aisteihin, ruskaan, ilveksen perhe-elämään jne. Värivalokuvien ohella lämpimän luonnonhengen kirjan sivuille tuovat tunnetun taiteilijan Tom Björklundin kauniit piirroskuvat.

 

14.90 €
67.00 €


Kun minä katselen taivasta

 

Kun minä katselen taivasta | lisätiedot
Tähtitaivaan havaitsijan kokemuksia.
Lääninrovasti Risto Heikkilä ottaa teoksessaan kantaa perimmäisiä kysymyksiä koskeviin väitteisiin ja tuo niihin oman, kristillisen näkökulmansa. Hän tarkastelee yötaivaan näkymiä tähtitieteen harrastajan näkökulmasta ja esittelee taivaankappaleita, ilmakehän erilaisia ilmiöitä sekä tähtikuvioihin liittyvää mytologiaa ja historiaa.

 

4.90 €
33.00 €


Luonnon lumoissa

 

Luonnon lumoissa | lisätiedot
Tonavan suiston lintuparatiisista Afrikan savanneille ja Amazonin sademetsiin, Neivostoliiton kuolinkellojen kumusta agentti 007:n syntysijoille.
Tässä kirjassa luontomatkaaja Lasse J. Laine tarjoaa löytöretkeilijän riemua ja uteliasta jännitystä, mielenrauhaa, esteettistä nautintoa ja unohtumattomia luonnonnäytelmiä, kulttuurien törmäyksiä ja odottamattomia vaaratilanteita.

 

29.90 €
36.00 €


Metsola

 

Metsola | lisätiedot
Luontokuvaaja Jorma Luhta on hiiviskellyt metsomailla neljäkymmentä vuotta. Metsolassa elää kokonaisen vuosisadan metsäperinne; öisen metsän salaperäisyys liittyy uusimpaan tutkimustietoon. Metsola on kirjallisuudenlajien luonteva yhdistelmä: valokuvateos, tietokirja ja kaunokirjallinen teos.

 

49.90 €
58.00 €


Mountain Biking

 

Mountain Biking | lisätiedot
Runsaasti kuvitettu, havainnollinen esitys maastopyöräilyn saloihin. Kirja käsittelee välineistöä, harrastuksen aloittamista ja siinä edistymistä, välineistön huoltoa, etikettiä ja turvallisuusnäkökohtia. Lisäksi se esittelee maailman parhaimpia maastopyöräreittejä.

 

9.90 €
20.00 €


Muuttohaukka - taivaanjumala

 

Muuttohaukka - taivaanjumala | lisätiedot
Muinaisessa Egyptissä palvottiin haukkapäistä taivaanjumala Horusta, joka aineellistui muuttohaukkana taivaalle. Jorma Luhdan kirja kertoo sanoin ja upein kuvin uljaan haukan elämästä pohjoissuomalaisella aapasuolla.

Muuttohaukka on maailman eläimistä nopein. Äärimmäissuorituksiin kykenevä lintu vaativine elintapoineen on erityisen herkkä ympäristön myrkyttymiselle.

 

29.90 €
40.00 €


Muuttuva maa

 

Muuttuva maa | lisätiedot
Maapallon elämä on alati jatkuvaa muutosta. Tässä teoksessa kansainvälisesti tunnustettu tutkija, filosofian tohtori Juhani Kakkuri kertoo yleistajuisesti koko maapalloa puhuttelevasta aiheesta, jonka merkitys on etenkin matkailun yleistyttyä kasvanut. Kartoittaessaan kotiplaneettamme lähipiiriä ja historiaa teos kertoo myös siitä muutoksesta, joka on tapahtunut ihmiskunnan tietämyksessä asuinplaneetastaan.

 

19.90 €
29.90 €


[1] [2] [3] >>>

 Ostoskori

WildWay, Finland
, sähköpostiosoite info@antiikkijataidekirjat.com
Viimeksi päivitetty 2018-12-13 22:52:44