WildWay > TIETOKIRJAT > Pelikirjat

Pelikirjat

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Hold'em pokeri - Pelaa kuin ammattilainen 1

 

Hold'em pokeri - Pelaa kuin ammattilainen 1 | lisätiedot
Kirjasarjan ensimmäinen osa perehdyttää lukijan hold'emin perusteisiin, pelityyleihin, aloitusvaatimuksiin, pöydän lukemiseen, pottikertoimiin ja panostuksen saloihin.
Lisäksi tämä maailman menestykkäimpiin kuuluva No-Limit Hold'emin pelaaja opettaa tässä kirjassa, miten muuntelet pelityyliäsi, optimoit panostuskuvioitasi, analysoit käsiä, reagoit vastakorotukseen, pelaat mahdollisimman suurten rahojen voittamiseksi, reagoit huonoon korttiin - ja paljon muuta.

 

39.90 €


Hold'em pokeri - Pelaa kuin ammattilainen 2

 

Hold'em pokeri - Pelaa kuin ammattilainen 2 | lisätiedot
Kirjasarjan kakkososa näyttää miten pelataan turnauksen loppuvaiheessa, kun pelaajamäärä on kutistunut, blindit ja antet kasvavat, ja suuri rahapalkinto on näköpiirissä. Lisäksi kirjan avulla opit: hämäyssiirtojen tekemisen, käännepisteet, kuinka pelata vajaissa pöydissä tai yksi yhtä vastaan.

 

39.90 €


Hold'em pokeri - Pelaa kuin ammattilainen 3

 

Hold'em pokeri - Pelaa kuin ammattilainen 3 | lisätiedot
Kirjasarjan kolmannessa osassa Harrington esittää ongelmatehtäviä, joiden avulla voit testata, miten hyvin olet ymmärtänyt kahden ensimmäisen osan periaatteet. Tämän kirjan avulla opit mm. seuraavat taidot: pelaaminen rahasijojen lähestyessä, kuinka pelata flopin jälkeen, oman pelin arviointi

 

39.90 €


Hold'em pokeri - Pelaa pienillä panoksilla ja voita erikoispelillä

 

Hold'em pokeri - Pelaa pienillä panoksilla ja voita erikoispelillä | lisätiedot
Kirja kertoo kaiken mitä suuren voittajan tarvitsee tietää. Toisin kuin useimmissa muissa tätä aihetta käsittelevissä teoksissa, pelityyli on aggressiivinen ja hyökkäävä - eli tyyli, jota ammattipelaajat käyttävät. Kirja opettaa asiantuntevia ratkaisuja useiden selkeiden ja yksityiskohtaisten esimerkkien avulla.

 

39.90 €


Hold'em pokeri - Teoria ja käytäntö

 

Hold'em pokeri - Teoria ja käytäntö | lisätiedot
Hold'em pokeri - teoria ja käytäntö on tämän monimutkaisen pelin merkkiteos. Sen avulla pääset kurkistamaan huippupelaajien mieliin ja opit suoraviivaisesti ja nautittavasti voitokkaan pelaamisen niksit.

 

39.90 €


Hold'em pokeri - Voittamisen taito

 

Hold'em pokeri - Voittamisen taito | lisätiedot
Kirjan kirjoittaja, Daniel Negreanu on yksi maailman lahjakkaimmista pokerinpelaajista. Kirjassa tämä supertähti tarjoaa 50 helposti ymmärrettävää ja suoraan asian ytimeen osuvaa hold'em-strategiavihjettä, jotka tekevät sinusta välittömästi entistä paremman pelaajan niin käteispeleissä kuin turnauksissakin.

 

29.90 €


Internetpokeri

 

Internetpokeri | lisätiedot
Tässä kirjassa Scott Fischman jakaa ammattilaisen oivalluksia, tuottoisia viisauksia ja korvaamattomia strategioita, joiden avulla pelataan hyvin. Hän osaa kouluttaa sinut mihin tahansa kotipeleistä maailman rahakkaimpiin turnauksiin!

 

29.90 €


Pokerinpelaajan käsikirja

 

Pokerinpelaajan käsikirja | lisätiedot
Pokerinpelaajan käsikirja johdattaa niin aloittelijat kuin pidempään pelanneetkin maailman suosituimman korttipelin saloihin. Kirjassa perehdytään kaikkiin pelipöydässä tarvittaviin taitoihin. Kannattaako bluffata - ja mitä on semibluffaus? Koska kannattaa korottaa? Mitä vastustajan ilmeet ja eleet kertovat hänen korteistaan? Kuinka selvä voittajakäsi pelataan viisaasti loppuun asti? Ja lisäksi paljon muuta!

 

29.90 €
43.00 €


The Book of Gambling Games

 

The Book of Gambling Games | lisätiedot
Kirja opastaa lukijan todennäköisyystietämyksen kautta voittamaan. Siinä käsitellään kolme uhkapeleihin liittyvää perustekijää: tietoon ja taitoon liittyvät (esim. hevoskilpailut), onnettaren oikkuihin liittyvät (esim. ruletti) ja kolmanneksi edellisten yhdistelmiin liittyvät tekijät (esim.pokeri).

 

9.90 €
29.00 €


The Poker Directory

 

The Poker Directory | lisätiedot
Käytännönläheinen opas pokeripelien saloihin. Välisivuin merkityt osiot käsittelevät perussääntöjä, pelin anatomiaa, suosittua Texas Hold'em -peliä ja sen variaatioita, pelistrategioita, pelaajien elekieltä, pelipaikkoja ja -etikettiä. Opas luotaa aloittelijankin alkuvaiheen karien ohi!

 

9.90 €
30.00 €


 Ostoskori

WildWay, Finland
, sähköpostiosoite info@antiikkijataidekirjat.com
Viimeksi päivitetty 2019-03-12 18:43:39