WildWay > LASTEN JA NUORTEN TIETOKIRJAT

LASTEN JA NUORTEN TIETOKIRJAT

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

[1] [2] [3] >>>

Nuoren vaeltajan opas

 

Nuoren vaeltajan opas | lisätiedot
Luonnossa liikkuminen ja vaeltaminen ovat hyviä ja hauskoja harrastuksia. Vielä hauskempaa retkeily on, kun myös vaaratilanteiden mahdollisuuteen voi suhtautua rauhallisin mielin. Monta hankalaa tilannetta voi sivuuttaa opettelemalla perustaidot huolellisesti ja kokoamalla varusteensa järkevästi. Tieto siitä rauhoittaa myös heitä jotka odottavat retkeilijää kotona.

 

9.90 €
16.80 €


Nuoren tutkijan opas

 

Nuoren tutkijan opas | lisätiedot
Maailma on ihmeitä täynnä. Tämä kirja osoittaa nuorille tutkijoille – siis kaikille lapsille – että joillakin ihmeillä on selitys. Kirjassa kiidetään kilpaveneillä, matkataan avaruuteen, lennätetään suihkuilmapalloja, ajetaan sukellusvenettä, tehdään pilviä ja lumotaan käärmeitä. Samalla tulevat tutuiksi sellaisetkin kummallisuudet kuin kitka, pintajännitys, ääniaallot, haihtuminen ja staattinen sähkö. Nuoren tutkijan opas on hauska seikkailu kokeilemisen ja oivalluksen iloihin. Tarvittavat välineet löytyvät kotoa tai ne on helppo hankkia.

 

9.90 €
16.80 €


Nuoren golfarin opas

 

Nuoren golfarin opas | lisätiedot
Golfin harrastajamäärät ovat olleet Suomessa räjähdysmäisessä kasvussa jo useita vuosia. Myös nuoria harrastajia tulee koko ajan lisää, ja heille on räätälöity omia golfkursseja. Ensimmäinen suomenkielinen golfopas lapsille ja nuorille tulee siis kovaan tarpeeseen. Runsain piirroksin ja valokuvin varustettu kirja tutustuttaa nuoret harrastajat lajin saloihin hauskalla tavalla. Tutuiksi tulevat perustekniikat, välineet, kentät, säännöt ja etiketti. Vaiheittaisten piirrosten avulla on helppo opetella oikeat otteet ja tekniikat lyöntejä varten. Mukana on myös harjoittelu- ja ravitsemusvinkkejä nuorille golfareille. Pienestä golfsanastosta selviävät alan keskeiset termit kuten hole-in-one ja birdie.

 

9.90 €
18.30 €


Nuorten salibandyopas

 

Nuorten salibandyopas | lisätiedot
Salibandy on hauska ja helppo peli, joka sopii lähes kaikille. Ei siis ihme, että se on huippusuosittua lasten ja nuortenkin keskuudessa. Salibandyä ja sählyä pelataan niin kouluissa, urheiluseurojen ryhmissä kuin iltapäiväkerhoissakin. Tämä kirja auttaa innokasta nuorta harrastajaa syventämään taitojaan ja tietämystään mukavasta ja vauhdikkaasta lajista. Pelin sääntöjen ja varusteiden ohella perehdytään erilaisiin lyönteihin, pelitaktiikkaan ja hyödyllisiin harjoituskuvioihin. Kirjan runsas ja värikäs kuvitus auttaa niin tuomarin käsimerkkien kuin oikeanlaisten lyöntienkin opettelussa.

 

9.90 €
17.80 €


Nuorten korttipelikirja

 

Nuorten korttipelikirja | lisätiedot
Korttipelit kokoavat perheen saman pöydän ääreen ja pelastavat sadepäivät. Nuorten korttipelikirjan alussa on hauska katsaus korttipelien historiaan, ja tutustutaan erilaisiin tapoihin sekoittaa korttipakka. Sitten päästään varsinaiseen asiaan, eli erilaisten pelien pariin, jotka on jaoteltu helppoihin ja vähän vaikeampiin. Näin ollen kaiken ikäisille lapsille ja nuorille löytyy sopivia pelivaihtoehtoja. Kirjassa on ohjeet moniin tuttuihin korttipeleihin kuten venttiin, seiskaan ja kasinoon, mutta mukana on varmasti myös uusia tuttavuuksia. Kokonaan oman osionsa ovat saaneet erilaiset pokerit. Loppuhuipennuksena perehdytään tämänhetkiseen muotipeliin eli Texas hold’em -pokeriin. Peliohjeita ryydittää runsas, värikäs kuvitus. Monimutkaisempien pelien kohdalla myös ohjeet on kuvitettu, jotta niitä olisi helpompi seurata.

 

9.90 €
18.30 €


Nuoren puusepänkirja

 

Nuoren puusepänkirja | lisätiedot
Hiipiviä sisiliskoja, tukkirekkoja ja maagisia hyrriä – kaikenlaista hauskaa voi nuori puuseppä nikkaroida tämän kirjan avulla. Yksityiskohtaiset, kuvitetut ohjeet innostavat kokeilemaan, ja kädentaidot karttuvat mieluisalla tavalla. Ohjeita seuratessa opitaan samalla turvallisia työskentelytapoja. Niiden ohessa on myös vinkkejä peleihin ja leikkeihin, joissa itse tehtyjä kapineita voi hyödyntää. Omin käsin tehdyt leikkikalut ja hyötyesineet ovat monin verroin arvokkaampia kuin muoviset ostolelut. Kaikkein onnistuneimmista luomuksista tuleekin epäilemättä nuoren puusepän aarteita.

 

9.90 €
16.90 €


Nuorten eläinkirja

 

Nuorten eläinkirja | lisätiedot
aljonko karhu painaa? Missä asuu sopuleita? Mitä villisika syö? Miksi susi ulvoo? Näihin ja moniin muihin eläinaiheisiin kysymyksiin löytyy vastaus tästä kirjasta. Nuorten eläinkirja esittelee hauskasti ja kiinnostavasti nelisenkymmentä Suomen luonnossa esiintyvää nisäkästä antaen tietoa niiden ruokavaliosta, elintavoista ja lisääntymisestä. Levinneisyyskartat kertovat mihin eläimiin on mahdollista törmätä omilla kotiseuduilla. Mukana on myös eläimiin liittyviä uskomuksia ja tarinoita.

Runsaasti ja värikkäästi kuvitettu kirja sopii hyvin lapsen ensimmäiseksi omaksi eläintietokirjaksi.

 

9.90 €
17.80 €


nuorten maatilakirja

 

nuorten maatilakirja | lisätiedot
Suurin osa siitä, mitä joka päivä syömme, tulee meille alun perin maatiloilta: vilja, juurekset, vihannekset, maito, liha, kananmunat... Tämä runsaasti kuvitettu tietokirja tutustuttaa nuoret lukijat hauskalla tavalla maalaiselämän arkeen. Tutuiksi tulevat niin maatilojen rakennukset, viljelykasvit kuin kotieläimetkin. Kirjasta selviää, että nykyaikaisilla maatiloilla käytetään paitsi traktoreita ja puimureita, myös tietokoneita. Lisäksi käsitellään maanviljelyn historiaa — minkälaisia työmenetelmiä ja välineitä oli käytössä entisaikaan – sekä maaseudulla syntyneitä uskomuksia ja myyttisiä hahmoja kuten tonttuja ja haltioita.

 

9.90 €
18.30 €


Nuoren koiranystävänkirja

 

Nuoren koiranystävänkirja | lisätiedot
Kirja esittelee erilaisia koirarotuja ja niiden ulkonäköä, luonnetta ja käyttötarkoituksia. Tutuksi tulevat niin poliisikoirat, vetokoirat, vartiokoirat, metsästyskoirat kuin sirkuskoiratkin. Laajemmin esitellään liikuntavammaisen apuna toimivan avustajakoiran puuhia. Nykyiset ja tulevat nuoret koiranomistajat saavat tietoa koiran ruokinnasta, kouluttamisesta sekä turkin ja kynsien hoidosta. Kirjassa tutustutaan myös koiranäyttelyihin ja agilityyn. Tekstiä havainnollistavat runsaat valokuvat ja piirrokset.

 

9.90 €
17.30 €


Nuoren kissanystävän kirja

 

Nuoren kissanystävän kirja | lisätiedot
Putoavatko kissat tosiaan aina tassuilleen? Milloin kissa heiluttaa häntäänsä? Mikä on ragdoll? Tämä kirja perehdyttää nuoren kissaihmisen eri kissarotuihin ja kissojen käyttäytymiseen, sekä opastaa oman lemmikin hoitamisessa. Kirjan sivuilla käydään kissan kanssa eläinlääkärissä ja kissanäyttelyssä.

Runsain piirroksin ja valokuvin kuvitetun kirjan sivuilla seurataan myös vastasyntyneen kissanpentu Missen varttumista 12 viikon ikään. Suloinen Misse avaa silmänsä, oppii menemään itse ruokakupille ja leikkii.

 

9.90 €
17.30 €


Nuoren ratsastajan opas

 

Nuoren ratsastajan opas | lisätiedot
Nuoren hevosharrastajan toivekirjassa opitaan ratsastamisen alkeet, kuten eri askellajit ja hevosen ohjaaminen painon, pohkeiden ja ohjien avulla. Tutuksi tulevat myös ratsastusradan tiet. Kirjassa opastetaan, mitkä ovat mukavimmat ratsastusvaatteet ja miten hevonen satuloidaan ja suitsitaan. Lopulta päästään ravaamaan, laukkaamaan ja hyppäämään esteitä. Kirja on suunnattu alle kaksitoistavuotiaille, mutta se sopii lukemiseksi myös lasten vanhemmille ja muille aikuisille, jotka haluavat opastaa lasta ratsastusharrastuksen alkuun. Kirjan kirjoittaja Ingrid Andersson on laatinut aiheesta useita oppaita. Upea kuvitus on Lotta Gyllenstenin ja hauskat piirrokset Lena Furbergin käsialaa.

 

9.90 €
17.80 €


Ei raha puussa kasva

 

Ei raha puussa kasva | lisätiedot
Raha on tärkeä osa meidän kaikkien elämää. Tämä värikkäästi kuvitettu teos johdattaa nuoret hauskasti ja havainnollisesti raha-asioiden maailmaan. Luettuasi kirjan tiedät muun muassa, miten voit ansaita omaa rahaa, miten asioit pankissa ja miten voit suunnitella rahankäyttöäsi – jopa pitkälle tuleviin päiviin. Vaikka raha ei kasvakaan puussa, hoitamalla raha-asiasi huolellisesti saat rahat riittämään ja jopa lisääntymään! Kirjassa on paljon hyödyllistä tietoa säästämisestä, rahan lainaamisesta ja sijoittamisesta. Mukana on myös testejä, joiden avulla saat selville kiinnostavia asioita omasta rahankäytöstäsi ja voit testata rahatietämyksesi.

 

12.90 €
25.25 €


Nyt kalaan!

 

Nyt kalaan! | lisätiedot
On mukava tunne, kun vapa värähtää ja kala nappaa syöttiin. Jännitys huipentuu: millainen vonkale on tulossa? Saanko sen ylös vai onnistuuko se pyristelemään itsensä irti koukusta?

Värikäs tietopaketti kertoo helppotajuisesti olennaiset asiat niin onginnasta ja heittokalastuksesta kuin perhokalastuksesta ja pilkkimisestä. Aloitteleva kalastaja tai harrastustaan syventävä saa hyvät vinkit oikeasta varustuksesta ja kalojen käsittelystä sekä tietoa siitä, missä kaloja on. Kalaonnea!

 

9.90 €
19.35 €


Tartu puikkoihin!

 

Tartu puikkoihin! | lisätiedot
Neulominen on jo jonkin aikaa ollut in – se on nyt kaiken ikäisten suosikkiharrastus. Tässä nuorille suunnatussa innostavassa neulekirjassa on koko joukko värikkäitä mallitöitä kuten pipoja, säärystimiä, kaulaliinoja ja hartiahuiveja. Ohjeita löytyy myös diskolaukkuun, kauniisiin tyynyihin, koiranpeittoon ja hauskaan hameeseen, jota voi pitää vaikka farkkujen päällä. Hapsuilla, tupsuilla ja helmillä koristellut neuletyöt ovat nuorten silmää miellyttäviä, moderneja ja muodikkaita. Jokaiseen on selkeät, vaiheittaiset ohjeet, joiden ohessa on tarpeen mukaan kuvia ja mallipiirroksia selventämässä työn etenemistä. Ohjeissa on kokoja 7-vuotiaista aikuisiin saakka, joten kirja sopii monenikäisille neulojille. Töissä käytetään perusneuletyyppejä eli aina oikein -neuletta, helmineuletta, sileää neuletta ja joustinneuletta. Niiden teko opastetaan kirjan alussa.

 

9.90 €
25.80 €


Askarrellen keväästä syksyyn

 

Askarrellen keväästä syksyyn | lisätiedot

 

9.90 €
20.40 €


Nuorten ilmastokirja

 

Nuorten ilmastokirja | lisätiedot
Mitä tarkoittavat säätiedotuksessa mainitut matalapaine ja korkeapaine? Miten tuuli, pilvet, lumi ja sumu syntyvät? Entä mikä sateenkaari oikeastaan on? Tässä kirjassa nämä ja monet muut jännät luonnonilmiöt saavat selityksen. Tutuksi tulevat niin ukkoset kuin pakkasetkin, trombit ja revontulet. Oman lukunsa saa ajankohtainen huolenaihe ilmastonmuutos, sen syyt ja seuraukset. Innostavan tietopaketin myötä nuori lukija alkaa katsoa ympäristöään uusin silmin. Vankkaa faktaa havainnollistavat yksityiskohtaiset, värikkäät piirrokset.

 

9.90 €
18.80 €


Nuorten kanikirja

 

Nuorten kanikirja | lisätiedot
Kanit ovat suloisia ja suosittuja lemmikkejä. Jotta nuori kaninomistaja osaisi hoitaa omaa lemmikkikaniaan parhaalla mahdollisella tavalla, hän tarvitsee tietoa. Tässä kirjassa opastetaan miten kanien kanssa voi seurustella, miten niitä hoidetaan ja ruokitaan oikein, kuinka niitä voi leikittää ja aktivoida. Tietoa on myös kanien yleisimmistä sairauksista, villikanien historiasta ja elinympäristöistä, kanien sukulaisista ja vihollisista sekä erilaisista kaniroduista. Lisäksi tutustutaan kanien agilityyn ja kaninäyttelyyn. Hauskaa ja hyödyllistä kanitietopakettia täydentävät runsaat piirrokset ja valokuvat vastustamattomista pitkäkorvista.

 

9.90 €
18.80 €


Nuorten marsu- ja hamsterikirja

 

Nuorten marsu- ja hamsterikirja | lisätiedot
Pikku jyrsijät ovat suosittuja lemmikkejä. Moni kuitenkin miettii valintaa marsun ja hamsterin välillä. Molemmat ovat ihastuttavia, mutta monella tavalla erilaisia. Kumpi sopisi juuri teille? Värikkäästi kuvitettu kirja auttaa tekemään oikean päätöksen ja neuvoo eteenpäin, kun lemmikki jo vipeltää kotona. Se kertoo tärkeimmät asiat marsuista ja hamstereista, niiden elintavoista, hoidosta, eri lajeista, yleisimmistä sairauksista ja historiasta. Mukana on myös hauskoja askarteluohjeita ja vinkkejä jyrsijöiden aktivointiin.

 

9.90 €
18.80 €


Suuri Pohjolan nisäkäskirja

 

Suuri Pohjolan nisäkäskirja | lisätiedot
Upea teos esittelee kaikki Pohjolassa elävät luonnonvaraiset nisäkkäät ja joitakin lähialueilla eläviä satunnaisia vierailijoita. Kaikkiaan kirjassa kuvataan 116 lajia hirvieläimistä jyrsijöihin ja vesieläimiin. Eläinten elinympäristöistä, tavoista, lisääntymisestä ja lempiruoista kerrotaan yksityiskohtaisin kuvin ja kiinnostavin tekstein. Kaikista lajeista annetaan perusfaktat, ja levinneisyydestä kerrotaan havainnollisten karttojen avulla.

Lisäksi mukana on tietoa taruista ja uskomuksista, joita eläimiin liitetään. Lukija saa myös annoksen Pohjolan nisäkkäiden historiaa jääkaudesta meidän päiviimme.

 

19.90 €
50.00 €


Ensimmäinen tietokonekirja

 

Ensimmäinen tietokonekirja | lisätiedot
Lehtisen perhe tarvitsee tietokoneen. Perheen lapset Tino ja Salla aikovat käyttää konetta apuna kotiläksyissään ja pelata sillä hauskoja pelejä. Mutta minkälainen hankittavan tietokoneen pitäisi olla, ja mitä kaikkea muuta sillä voi tehdä? Entä miten tietokone oikeastaan toimii ja kuka ne rakentaa? Ensimmäinen tietokonekirjani tarjoaa nuorille tietokoneen käyttäjille hauskaa ja hyödyllistä tietoa tietokoneista ja internetistä. Kirjassa käsitellään niin tietotekniikan historiaa ja nykypäivää kuin sen hyödyntämistä arjessa. Mukana on myös sanasto, jossa selitetään alan termistöä.

 

9.90 €
20.00 €


[1] [2] [3] >>>

 Ostoskori

WildWay, Finland
, sähköpostiosoite info@antiikkijataidekirjat.com
Viimeksi päivitetty 2019-03-12 18:43:39